Yerai Diaz Gaur Egun albistegiaren aurkezlearen etxeko hozkailuan tofu keztua, tomatea, ahuakatea, misoa, txukruta eta esnea topatu ditugu, eta horiekin errezetak prestatu dituzte gure sukaldariek.
Pili Manterolak ahuakate beteak prestatu ditu
Labea piztu eta 180ºtan berotu.
Ahuakatea erditik baki eta hezurra kendu. Tomateari azala eta haziak kendu eta lauki txikitan zatitu. Gatzaz, olioz eta azukre pittin batez gozatu, konfitatu puntu bat emateko. Nahasketa ahuakatearen zuloan sartu eta labera. 8 minutuz eduki labean.
Txukruta zartaginean salteatu.
Platerean, azpian jarri txukruta, gainean jarri ahuakate betea eta gainean bota tu ketua.
Igor Zalakainek 3 entsalada prestatu ditu aukeran, tupperrean lanera eramateko:
-Txukrutari tofua nahastu
-Tomatea eta tofua nahastu
-Tomatea eta ahuakatea nahastu
Hiru konbinazioetarako, olio-ozpina prestatu misoarekin. Miso goilarakada bat hartu, olio on pixka bat eta ozpin tanta bat gehitu eta nahastu.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/11/21
Faktoria 19:19
2024/11/21
Faktoria 24:32
2024/11/21
kultura.eus 27:28
2024/11/21
#-goizak_gaur_1400-# 31:20
2024/11/21
Kirol Legez 27:04
2024/11/21
Goizak gaur 31:08
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa