Errezeta bitxiak eta erreportajeak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Bideoak
Jon Andikoetxeak azaldu digunez, Laura Razquinek gozo beganoak, gluten eta azukrerik gabekoak eskaintzen ditu Lula's Bakery Barakaldoko gozotegian. Gozogintza pertsonalizatua eskaintzen du, eta tailerrak ere ematen ditu. Crookieak prestatu ditu, croissantak eta gailetak uztartuta.
Ainhoa Larrañaga: ''Gidoia ondo baldin badago pertsonaian...
Joseba Olagarai: ''20 urteren bueltan berriz ere Betizura...
Ainhoa Larrañaga: ''Gidoia ondo baldin badago pertsonaian...
Joseba Olagarai: ''20 urteren bueltan berriz ere Betizura...
Injera Etiopiako ogi tradizionala dastatu dugu Donostiako...
Azaroan landatu beharrekoak: tipula, baratxuria, tulipana...
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa
Edukiak zuzen ikusteko, eguneratu nabigatzailea
Gure webeko funtzio batzuekin bateragarritasun arazorik ez izateko, nabigatzailea eguneratu eta bertsiorik berriena jartzea gomendatzen dizugu.
Gutxienez bertsio hauek izatea komeni da:
- Google Chrome 37
- Firefox 40
- Internet Explorer Edge
- Safari 2
- Opera 36
Nabigatzailearen zein bertsio duzun jakiteko, whatbrowser.org erabil dezakezu.