Baipasa
GURE HARIA
Unia Iradi | EITB Media
Basque Culinary Centerreko ikasleek etorkizun hurbilean merkatuan ikus ditzakegun produktu berritzaileen berri eman digute.
Basque Culinary Center
audioak (1)
Informazio gehiago (2)
Etorkizun hurbilean arrakasta izan lezaketen produktu berrien bila hurbildu gara Basque Culinary Centerrera. Tatuaje jangarria, krokodilo haragiz egindako txistorra edota arrain beganoa ere egin datekeela erakutsi digute etorkizuneko sukaldari izarrek. Ez hori bakarrik, Ekaitz Esteban BCCko irakaslearekin, eta Tasio Fernandez BCCko ikasle ohi eta Salegi jatetxeko sukaldariarekin ere hitz egin dugu.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/05/06
zidorrean 55:30
2024/05/06
Katedra 8:36
2024/05/06
Katedra 6:04
2024/05/06
Arratsean 29:49
2024/05/06
Katedra 54:32
2024/05/06
Arratsean 53:31
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa