14:26

Baipasa

GURE HARIA

Hamaika ikusteko jaioak gara

Unia Iradi | EITB Media

Basque Culinary Centerreko ikasleek etorkizun hurbilean merkatuan ikus ditzakegun produktu berritzaileen berri eman digute.

  • Basque Culinary Center

    Basque Culinary Center

    38:13 min
imagen player
imagen player
imagen player
  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali

Etorkizun hurbilean arrakasta izan lezaketen produktu berrien bila hurbildu gara Basque Culinary Centerrera. Tatuaje jangarria, krokodilo haragiz egindako txistorra edota arrain beganoa ere egin datekeela erakutsi digute etorkizuneko sukaldari izarrek. Ez hori bakarrik, Ekaitz Esteban BCCko irakaslearekin, eta Tasio Fernandez BCCko ikasle ohi eta Salegi jatetxeko sukaldariarekin ere hitz egin dugu.

Iruzkinak

  • Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena