audioak (1)
Errigorako udaberriko kanpaina amaitu aurretik, bertako potxak ezagutu ditugu Txaber Larreategirekin, eta potxak osagai nagusi gisa hartua, ondorengo errezetak egin dizkigute gure sukaldariek:
Igor Zalakainek (Arzak jatetxea) potxa aralgunak prestatu ditu
Potxak, tipulina, tomatea eta piper berdea ur hotzetan jarri. Irakiten hastean, 30 minutuz egosi. Tomatea, piper berdea eta tipulin atera, birrindu, iragazi eta saltsari gehitu. Gatza eta oliba olio birjina gehitu.
Pili Manterolak (Iribar jatetxea) potxak almejekin eta txipiroiekin prestatu ditu:
Potxak, tipula eta piperra ur hotzetan jarri eta 30-40 minutuz egosi olio pixka batekin.
Bitartean, almejak egin: baratxuria, olioa eta piper-mina zartaginean gorritu eta almejak bertan bota, Txakolina gehitu eta, ondoren, perrexila.
Txipiroiak tiratan ebaki eta oliotan gorritu.
Potxak egosita daudenean,dena kontuz elkartu, potxak hautsi gabe. Salda arin xamarra badam maizena pixka bat gehitu loditzekjo. Amaitzeko, gatz puntua eman.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/11/21
Faktoria 19:19
2024/11/21
Faktoria 24:32
2024/11/21
kultura.eus 27:28
2024/11/21
#-goizak_gaur_1400-# 31:20
2024/11/21
Kirol Legez 27:04
2024/11/21
Goizak gaur 31:08
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa