Vluber enpresa eta bere menu osasungarrien proiektua ezagutu dugu eta bertako Breixo Conderen proposamenez, kinoa eta kuiatxoa erabili dituzte Pili Manterola eta Igor Zalakain sukaldariek gaurko errezetetarako osagai nagusi gisa:
Igor Zalakain:
Kinoa egosi barazki, oilasko edo arrain saldan (5 minutuz).
Kalabazina eta txanpinoiak wokean prestatu. Kinoa gehitu. Gatza, bi goilarakada soja saltsa eta perrexila gehitu.
Pili Manterola:
Kinoa egosi saldaren batean bost minutuz.
Kuiatxoari azal berdea pixka bat kendu. Espageti moduan ebaki.
Urdaiazpikoa hartu eta luzeraka ebaki.
Baratxuri pixka batekin, salteatu kuiatxoa zartaginean; ondoren, gehitu urdaiazpikoa eta, amaitzeko, kinoa.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/11/21
Faktoria 19:19
2024/11/21
Faktoria 24:32
2024/11/21
kultura.eus 27:28
2024/11/21
#-goizak_gaur_1400-# 31:20
2024/11/21
Kirol Legez 27:04
2024/11/21
Goizak gaur 31:08
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa