Pili Manterola eta Igor Zalakain sukaldariek Donostian dagoen KM0 jatetxe beganoko sukaldariak, Iñaki Ubiriak, proposatutako bi osagairekin prestatu dituzte errezetak: albirjinia eta menda-belarra.
Pili Manterolak eskalibada prestatu du:
Albirjiniak erditik ebaki, marra batzuk egin erditik eta azalaren bueltatik. Zartaginean frijitu. Ondoren, hustu.
Hozkailuan dauzkagun barazkiak hartu (piper gorriak, berdeak, tipula, baratxuria...). Guztia julianan zatitu, eta elkarrekin potxatu.
Hotzean edo beroan jan liteke. Hotzean jan behr badugu, ozpin pittin bat bota, eta, bukaeran, gehitu menda-belarra txikituta.
Igor Zalakainek albirjinia frijituak prestatu ditu:
Albirjiniak patata frijitu moduan moztu. Esnetan sartu eta ordubetez bertan eduki. Frijitu. Zerbitzatzeko, ezti pixka batekin aurkeztu.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/11/21
Faktoria 19:19
2024/11/21
Faktoria 24:32
2024/11/21
kultura.eus 27:28
2024/11/21
#-goizak_gaur_1400-# 31:20
2024/11/21
Kirol Legez 27:04
2024/11/21
Goizak gaur 31:08
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa