Itziar Alduntzin ETBko 'Dantzatzen den herria' saioaren aurkezleak bere etxeko ateak eta hozkailua zabaldu dizkio Gorka Otaegi lankideari, eta bertan topatutako saogaiekin errezetak prestatu dituzte gure sukaldariek. Biek, hasteko, oilasko-salda berotu eta bere horretan hartzea proposatu dute.
Igor Zalakainek entsalada eta txokolate tortila kiribildua proposatu ditu:
Arrautza pare bat egosi (gazt dexenterekin. Hoztean, zuritu, eta laurdenetan ebaki.
Letxua ondo garbitu, eta gainean jarri arrautza, york urdaia txikituta, gazta birrinduta eta, izatekotan, intxaur batzuk. Olio-ozpinerako, nahastu oliba olioa, ozpina eta tahin txuria.
Postretarako, arrautzak irabiatu, txokolatea zati txikitan bota eta nahastu. zartaginean bota gurina, eta bertan egin tortilla, baina biribidlua beharrean, kiribildua.
Pili Manterolak arrautza frijituak eta fruta txokolateztatua prestatu ditu:
Arrautzak frijitu. HIrugiharra xehetu eta frijitu, eta arrautzei gainetik bota.
Postretarako, txokolatea marian berotu gurin pixka btekin batera. Fruta ebaki (edozein) eta gainetik bota txokolate urtu hori.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/11/21
Faktoria 19:19
2024/11/21
Faktoria 24:32
2024/11/21
Kantu Kontari 54:30
2024/11/21
kultura.eus 27:28
2024/11/21
#-goizak_gaur_1400-# 31:20
2024/11/21
Kirol Legez 27:04
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa