audioak (1)
Begoña Del Tesok ez du sukalderik, eta Donostiako Gros auzoko Ezkurra jatetxean prestatzen dizkiote berak nahi dituen platerak. Bertan izan da Gorka Otaegi lankidea, Del Tesorekin eta Joseba Balda sukaldariarekin. Barruki zalea dela esan digu gure zinema adituak, eta Igor Zalakainek eta Pili Manterolak bi proposamen egin dizkigute: zezen barrabilak eta arkume buruak.
Igor Zalakainek zezen barrabilak prestatu ditu:
Ura berotzen jarri opin pixka batekin. Egosialdi bat eman. Ondoren, azala kendu. Hoztean, xerratu.
Irinetan, arrautzetan eta ogi birrindutan pasa. Ogi birrinduari, nahi izatera, espezieren bat bota dakioke (adibidez, perrexila). Ondoren, frijitu.
Pili Manterolak arkume buruak prestatu du:
Arkume buruak erdibitu, eta laberako erretiluan jarri. Gainetik, probenzal nahaskia bota: ogi birrindua, baratxuria, perrexila eta oliba olioa, dena birrinduta. Ondoren, labera.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/11/21
Faktoria 19:19
2024/11/21
Faktoria 24:32
2024/11/21
Kantu Kontari 54:30
2024/11/21
kultura.eus 27:28
2024/11/21
#-goizak_gaur_1400-# 31:20
2024/11/21
Kirol Legez 27:04
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa