Sara Cozar aktorearen hozkailuan topatutako osagaiekin egin dute magia gure sukaldariek.
Igor Zalakainek menu osoa prestatu du:
Lehen plater gisa, barazki purea berotu du, gaztatxo batzuk bota dizkio, olio pittin bat, eta birrindu egin du.
Bigarren plater gisa, mojoa hartu eta salda edo ur pittin batekin birrindu du. Ondoren, izokina plantxan edo lurrunetan egin du (gehiegi lehortu gabe). Ozpin-pepinotxoak xafkatan zatitu.
Ondoren, plateraren azpian jarri mojo-sañltsa, gainean izokina eta gainean ozpin-pepinotxo xaflak.
Postretarako, gatzdun txokolatea.
Pili Manterolak izokin xaflak mojo eta ozpin-pepinotxoz beteta eta barazki kremaren gainean prestatu du
Lehenik eta behin, barazki krema berotu eta olio pixkat bat bota. Gaztatxoak zatitu, eta gainean bota.
Izokina bi xaflatan moztu eta plantxan egin. Ozpin-pepinotxoak erditik ebaki.
Plateraren azpian purea jarri (gaztatxo zatiak gainetik botata). Gaineran, izokin geruza bat jarri; ondoren, mojo saltsa pixka bat eta ozpin-pepinotxoak bota, eta gainean jarri beste izokin xafla.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/11/21
Faktoria 19:19
2024/11/21
Faktoria 24:32
2024/11/21
Kantu Kontari 54:30
2024/11/21
kultura.eus 27:28
2024/11/21
#-goizak_gaur_1400-# 31:20
2024/11/21
Kirol Legez 27:04
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa