Errezeta bitxiak eta erreportajeak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Bideoak
Suliz eta Issis Valle ahizpa hondurastarrek Tolosan duten jatetxean, Hondurasko eta Latinoamerikako jakiak eskaintzeaz gain, hemengo platerak ere eskaintzen dituzte. Gainera, Txeiky jatetxean tako-potea egiten dute. Hondurasko piper-opilak nola egiten dituen erakutsi digu Issisek.
Gasteizko Eva Forest liburutopia: liburu-denda, kafetegia...
Amaia Garciaren 'Lilipa Handmade' markako jantzi esklusiboak...
Bikotearekin, lagunekin zein senideekin inguru paregabean...
Kafe-dastaketak eta hainbat tailer eta ikastaro eskaintzen...
Nola egiten ditu Yaiza Castillerok erretxinazko belarritakoak?
Injera Etiopiako ogi tradizionala dastatu dugu Donostiako...
Lehiaketa gastronomikoei buruz ikasten, Jon Peli Hormaetxerekin
Reese's txokolatina estatubatuarrari omenaldia, Galdakaoko...
Gasteizko Eva Forest liburutopia: liburu-denda, kafetegia...
Amaia Garciaren 'Lilipa Handmade' markako jantzi esklusiboak...
Tipula gorriak batu ditugu Hernaniko Karabeleko ekonekazaritza...
Maritxu Amenabarro, 'Ez nago bakarrik' liburuaz: ''Erraminta...
Gernikako piperrak nekazaritza eredu ekologikoan ekoizten...
Bikotearekin, lagunekin zein senideekin inguru paregabean...
Kafe-dastaketak eta hainbat tailer eta ikastaro eskaintzen...
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa