Errezeta bitxiak eta erreportajeak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Bideoak
1996ko urriaren 10ean zabaldu zuten ostalaritza eskola. Erdi mailako gradua eta Masterra egiteko aukera eskaintzen ditu, hango ikasle den Mikel Arregik azaldu digunez. Eguneko menuaz gain, ezkontzak edo jaunartzeak izan ohi dira sarri eta, uda aldean, heldu nahiz haurrentzako ikastaroak.
Burua engainatzea da apnea luzeak egiteko gakoa, Garikoitz...
Kepa Sojo: ''Oso giro polita dago Gasteizko ICOF jaialdian''
Greziako 'Mushaka' edo Frantziako 'Cordon bleu'; Bocadero...
Burua engainatzea da apnea luzeak egiteko gakoa, Garikoitz...
Kepa Sojo: ''Oso giro polita dago Gasteizko ICOF jaialdian''
Greziako 'Mushaka' edo Frantziako 'Cordon bleu'; Bocadero...
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa