Errezeta bitxiak eta erreportajeak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Bideoak
Pablo Riu sukaldaria bi urtez bizi izan zen Mexikon. Bertako gastronomia maite du, eta duela hiru urte La Diabla Taquería zabaldu zuen Donostiako Antiguo auzoan. Natxoak, takoak, burritoak eta tostadak eskaintzen dituzte. Oraingoan, Mexikoko iparraldeko tostada prestatu digu.
Kepa Sojo: ''Oso giro polita dago Gasteizko ICOF jaialdian''
Greziako 'Mushaka' edo Frantziako 'Cordon bleu'; Bocadero...
Ainhoa Etxebarria: ''Euskal Herrian izan den sukaldaritza...
Osasuntsu elikatzea balioan jartzea dute helburu Ordiziako...
Garazi Urkola: “'Akelarre' nire lehenengo zine-esperientzia...
Jaime Garcés: ''Arrakasta izugarria lortu dugu kontainerretan...
Oé Bistró jatetxe beganoa aurkeztu digu Andrea Arrizabalaga...
Burua engainatzea da apnea luzeak egiteko gakoa, Garikoitz...
Kepa Sojo: ''Oso giro polita dago Gasteizko ICOF jaialdian''
Greziako 'Mushaka' edo Frantziako 'Cordon bleu'; Bocadero...
Ainhoa Etxebarria: ''Euskal Herrian izan den sukaldaritza...
Osasuntsu elikatzea balioan jartzea dute helburu Ordiziako...
Garazi Urkola: “'Akelarre' nire lehenengo zine-esperientzia...
Jaime Garcés: ''Arrakasta izugarria lortu dugu kontainerretan...
Oé Bistró jatetxe beganoa aurkeztu digu Andrea Arrizabalaga...
Iñaki Gastro influenzerra: ''Naturaltasuna da garrantzitsuena,...
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa