19:07

EA Sports Liga

Luzapeneko gol batek garaipena kendu dio Realari Celtaren aurka (1-1)

Agentziak | EITB Media

Txuri-urdinek aurrea hartu dute markagailuan Barrenetxeak lehen zatian sartutako golari esker. Hiru puntuak lortuko zituztela zirudienean, Minguezak emaitza berdindu du 94. minutuan.

• Zubimendi, baloi baten lehian. Argazkia: EFE

Zubimendi, baloi baten lehian. Argazkia: EFE

Realak hiru puntuak galdu ditu azken minutuan eta beste berdinketa batekin konformatu behar izan du, oraingoan Celtaren aurka (1-1), Reale Arenan jokatutako EA Sports Ligako bigarren jardunaldian, Minguezak 94. minutuan Barrenetxeak lehen zatian sartutako gola berdindu ondoren.

Reala - Celta partidako laburpena

Alguacilen taldea nagusi izan da lehen zatian, baina bigarrenean desitxuratu egin da, atera jaurti ere ez dutenean egin eta Alex Remiro atezainak bakarrik salbatu du bere taldea hondamendi handiago batetik.

Oso ondo atera da Reala, eta 2. minutuan bere lehen aukera izan du Carlos Fernandezen burukada on batekin.

Celtaren aukerarik argiena 10. minutuan iritsi da, Hugo Sotelok aurrealdetik eskuinekoa jo duenean.

Minutuek aurrera egin ahala, Reala baloiaz jabetu da eta Ivan Villarren atea astindu du jokaldi onak lotuz, Kuboren deabrukeria batek balantza desorekatu duen arte. Japoniarraren erdiraketa zehatza buruz errematatu du Barrenetxeak sarera bidaltzeko (1-0).

Luzapenean, Realak beste aukera bat izan du, Brais Mendezek ateko eskuineko zutoinera egindako jaurtiketa batekin.

Atsedenalditik pasa ondoren, Celtak asko hobetu du jokoa eta baloia eta aukerak eskuratu ditu, bere jokoa egitea lortzen ez zuen Realaren aurka.

Celta Realaren area erasotzen tematu da, luzapenean Remiroren atea erabat astindu duen arte. Eta 94.ean Minguezak Nafarroako atezaina gainditu du (1-1).

1 - Reala: Remiro; Traore (78. min Sola), Zubeldia, Le Normand, Ahien; Zubimendi, Turrientes (78. min Pacheco), Brais Mendez; Barrenetxea (64. min Oyarzabal), Kubo (78. min Cho), Carlos Fernandez (64. min Sadiq)

1 - Celta: Ivan Villar; Mingueza, Starfelt, Unai Nuñez, Manu Sanchez (84. min Cervi); Hugo Sotelo (46. min, Aidoo), Luca de la Torre (84. min Dotor), Fran Beltran, Bamba; Aspas (97. min Swedberg) eta Larsen (84. min Miguel).

Golak: 1-0, 22. min: Barrenetxea. 1-1, 94. min: Mingueza.

Epailea: Ortiz Arias. Txartel horia atera die Zubimendi, Le Normand eta Aspas jokalariei.

10 Zuzenean 14:00 - 18:00 TXIRRINDULARITZA | Italiako Giroa: Zazpigarren etapa
    11 22:10 - 00:45 PILOTA | B Serieko Buruz Buruko Txapelketa: Larrazabal vs Senar / Agirre vs Aldabe