audioak (1)
Igor Zalakainek 'arrautza rantxeroak' prestatu ditu
Tomateak, tipula, baratxuria, eta piperrarekin saltsa egin (oliorik gabe). Ondoren, azpian taloa jarri (frijituta), gainean arrautza frijitu pare bat eta aurretik egindako saltsa gaineratu. Ondoan, frijoleak jarri.
Pili Manterolak arrautza hautsiak egin ditu:
Katilu batean sartu patatak eta zanpatu. Ondoren, olioa eta tabaskoa bota. Gainean, bi arrautza galdarraztatuak jarri, eta gainetik boa hirugihar frijitua txiki-txiki eginda eta xigortutako ogia.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/11/21
Faktoria 19:19
2024/11/21
Faktoria 24:32
2024/11/21
kultura.eus 27:28
2024/11/21
#-goizak_gaur_1400-# 31:20
2024/11/21
Kirol Legez 27:04
2024/11/21
Goizak gaur 31:08
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa