audioak (1)
Igor Zalakainek erremolatxa entsalada prestatu du
Erremolatxa bat egosi eltze azkarrean 20 minutuz. Hozten utzi, zuritu eta laukitan edo xafla finetan moztu.
Beste alde batetik, erremolatxa gordinik zuritu (eskularruak erabili, tindatu egiten duelako) eta xafla finetan moztu. Patatak bailiran frijitu. Pittin bat gatzatu.
Entsalada osatzeko, erremolatxari letxua, rukula, aza edo lonbarda mandolinarekin fin-fin moztuta, intxaurrak eta kalabaza haziak gaineratu. Olio-ozpindu, olioa, ziape apur bat, ozpin gutxi eta gatza erabilita. Azken unean, frijitutako erremolatxa txipak jarri.
Pili Manterolak bakailao eta erremolatxa hostopila proposatu du
Erremolatxa egosi eta xaflatan moztu. Haren hostoei ere irakin bat eman, eta hostoetako bat frijitu.
Bakailaoa konfitatu eta laminak atera. Molde batean, jarri lehenengo erremolatxaren hosto egosiak eta, gero, bakailao eta erremolatxa geruzak tartekatu. Ondoren, pistatxo txikituak eta mahaspasa beratuak bota. Gainetik, konfitatzeko erabilitako olioarekin egindako pil-pila bota gozatzeko. Bukatzeko, hosto frijitua jarri. aldamenean, germinatu bazuk, aukeran.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/11/21
Faktoria 19:19
2024/11/21
Faktoria 24:32
2024/11/21
Kantu Kontari 54:30
2024/11/21
kultura.eus 27:28
2024/11/21
#-goizak_gaur_1400-# 31:20
2024/11/21
Kirol Legez 27:04
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa