Maddalen Arzallusen etxera joan gara eta bere hozkailua zabaldu digu "Sukaldari dema"n Pili Manterolak eta Igor Zalakainek euren platerak sor ditzaten.
Igor Zalakain: 'izokin zebitxea'
Hezur guztiak eta azala kendu izokinari eta takoetan moztu, bol batean jarri eta limarekin egindako zukua gehitu. 10bat minutu utzi izokina zukuarekin, eta ondoren, bertara gehitu tipula fin moztuta, mangoa, sandia eta franbuesak zatiturik. Azkenik, platanoa xafla finetan moztu, eta frijitu (patata chip batzuk izango balira bezala), eta plateraren gainean jarri, eta azkenik olio pixkat bota.
Pili Manterola: 'izokin marinatua'
Izokina ondo garbitu, izokinaren azpizuna hartu, eta azukrea eta gatza (lodia) proportzio beran jarri (300-400 gramo bakoitzetik). Nahasketa horrekin izokina estali, eta lima azala gehitu 6 orduz utzi, ondoren gatza eta azukrea guztiz kendu, zapi heze batekin ondo garbitu, olioa bota, xaflatan moztu izokina eta olio pixka bat gehitu. York urdaiazpiko pixka bat hartu rollo bat egin eta barruan tiretan moztutako tipula eta piper berde eta gorria sartu. Alberjinia esnetan jarri, ondoren irinetik pasa eta frijitu, platanoa aurretik xaflatan ere frijitu.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/11/21
Faktoria 19:19
2024/11/21
Faktoria 24:32
2024/11/21
Kantu Kontari 54:30
2024/11/21
kultura.eus 27:28
2024/11/21
#-goizak_gaur_1400-# 31:20
2024/11/21
Kirol Legez 27:04
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa