Olatz Salvador musikariaren hozkailuko osagaiekin proposatutako errezetak:
Pilik pizza proposatu du; Igorrek, aldiz, tosta proposatu du.
Pili Manterola: pizza
Pizza orearen gainean kalabaza krema zabalduko dugu. Ondoren, orburuak zuritu, fin fin ebaki eta gainean jarri. Pizzari kolore pixka bat emango diote erditik ebakitako cherry tomateek. Bueltan jarriko ditugu, "tartetan gereziak jartzen diren bezala". Azukre pixka bat ere botako diogu eta baita oliba olioa ere. Ondoren, pizza 15-20 minutuz prestatuko dugu labean 180 gradutan. Atera eta berehala, oraindik pizza bero dagoela, tofu dadoak botako dizkiogu beroarekin pizzarekin bateratuta gera daitezen.
Igor Zalakain: tosta
Pizza orea hartu eta hiruki edo laukitan moztuko dugu. Ondoren, bi aukera: ore zati horiek frijitu edo labean sartu. Labean sartuz gero, orea gogortu eta gorritu arte izango genuke. Ondoren, urdaiazpikoa eta tofua laukitxotan zatitu eta olio bera erabiliz frijitu. Hauen gainean, Cherry tomateak jarriko genituzke, gordinik, baina, aurrez gatzatuta. Azkenik, gain-gainean, orburuak jarriko genituzke, orririk zatarrenak kendu, laurdenetan ebaki eta frijitu ostean.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/11/21
Faktoria 19:19
2024/11/21
Faktoria 24:32
2024/11/21
Kantu Kontari 54:30
2024/11/21
kultura.eus 27:28
2024/11/21
#-goizak_gaur_1400-# 31:20
2024/11/21
Kirol Legez 27:04
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa