'Hiri Gorrian' saioko Ane Mirenen etxeko 'freskera'ko osagaiekin proposatutako errezetak:
Pilik barazki panaxea; Igorrek barazki menestra.
Pili Manterola: barazki panaxea
Porruak eta kalabazinak juliana eran moztu eta egosi. Orburuak egosi, den kabi erara jarri, gainean orburuak zatitan, babata zuritu eta laukitan jarri, eta azalorearekin gauza bera egin. Ondoren, gainetik txanpiñoiak zati finetan ebaki eta baratxuriarekin frijitu, eta gainetik jarri. Azkenik arraultza egosi eta panaxearen goi partean jarri.
Igor Zalakain: barazki menestra
Barazkiak ondo garbitu, zuritu, eta denak tamaina berean moztu. Osagai guztiak ur berean egosi, eta bakoitzari behar duen denbora eman. Ondoren, eltze batean baratxuriak txikituta jarri, ongi txikitu eta erregosi, txanpiñoiak batu, eta pixkanaka-pixkanaka osagai guztiak elkartu eta erregosi. Bukatzeko, orburuak zuritu eta frijitu, gatzatu, eta beste barazkien gainean jarri.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/11/21
Faktoria 19:19
2024/11/21
Faktoria 24:32
2024/11/21
Kantu Kontari 54:30
2024/11/21
kultura.eus 27:28
2024/11/21
#-goizak_gaur_1400-# 31:20
2024/11/21
Kirol Legez 27:04
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa