16:25

Amarauna

Traidoreak

Goi mailako gastronomia iruzurra al da?

Gorka Otaegi | EITb Media

Jatetxerik onena, gastronomia asmatzen ari dena, Mcdonald´s dela adierazi du San Sebastián Gastronomikan omendutako kritikari ezagunak. Zer gertatzen da sukaldariekin? Benetan dira artistak? Ala kea saltzen dute? Galdera horiei erantzuteko, Juan Aldaz soziologoak Luis Irizarren bizitza aztertu digu.

  • Zein izan daiteke sukaldaritzaren

    Zein izan daiteke sukaldaritzaren "portaventurizazioa"ren irtenbidea?

    15:47 min
imagen player
imagen player
imagen player
  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali

Euskal sukaldaritzaren "portaventurizazioaz" hitz egiten den garaiotan, Juan Aldaz soziologoak "euskal sukaldaritza berria"ren aitarengana jo du argi bila. Aurrez aurre jarri ditu Luis Irizar sukaldari maixuaren bizitza eta printzipioak eta egungo ostalaritzarenak.

Iruzkinak

  • Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena