Amarauna
Ikerkuntza
Maria GAire | EITb Media
Shuyana Debak bioteknologia ikasi zuen EHUn, eta ondoren laranja azalen inguruko ikerketa tesia egin du. Laranja azalak zakarrontzira bota beharrean, horiekin zer egin aztertu du Basque Culinary Centerren. Snack bat egitea lortu du.
Shuyana Deba, gastronomia zientzietako doktorea



Kafetegi batean zegoela, laranja azalekin zerbait egin beharra zegoela pentsatu zuen Shuyana Debak. Hartzidura teknika erabilita, snack bat egitea lortu du.
Ikerketa prozesua nolakoa izan den kontatu du.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
kultura
Azken audioak
2025/12/14
Hiru erregeen mahaia 234:39
2025/12/14
2025/12/14
#-goizak_gaur_ab-# 31:00
2025/12/14
Amarauna 174:45
2025/12/14
Osasun etxea 27:00
2025/12/14
Goiz kronika asteburua 60:00
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar