Bideoak


Javi Rivero sukaldariak dioenez, AMA jatetxean batzuetan hobeto egiten dute lan presiopean daudenean. Dioenez, ez dute sariak eskuratzeko lan egiten. Helburua da eskualdea beraiekin haztea, eta saririk handiena da ekoizleak haiengan sinestea.
''Kristoren esperientzia izan da ''Mari, sorgin ehiztari''...
Sambou Diaby: ''Agian nire udarik onena izan zen ''Go!azen''...
''Kristoren esperientzia izan da ''Mari, sorgin ehiztari''...
Sambou Diaby: ''Agian nire udarik onena izan zen ''Go!azen''...
Perurenaren ustez, zer gertatu da herri-kirolen esparruan...
Oihana Fdez. de Barrena: ''Aizkolaritza ez dut disfrutatzen...
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar