Errezeta bitxiak eta erreportajeak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB

Bideoak


Janire Amezuak azaldu digunez, gosariak eta brunchak dira Durangoko Katazka tabernaren berezitasunak. Etxeko produktuak eskaintzen dituzte, besteak beste, sandwichak, tostak, gailetak, bizkotxoak eta tartak. Carrot cake edo azenario-tarta nola egiten duten azaldu digu.
Aho-osasunaren eta kirol errendimenduaren arteko harreman...
Nola diseinatzen dute musika taldeen biretako agertokietan...
San Agustin kulturgunea, kultura eta ostalaritza uztartzen...
Etxean ogi on bat kontserbatzeko aholkuak Txema Pascualen...
Aho-osasunaren eta kirol errendimenduaren arteko harreman...
Nola diseinatzen dute musika taldeen biretako agertokietan...
San Agustin kulturgunea, kultura eta ostalaritza uztartzen...
Etxean ogi on bat kontserbatzeko aholkuak Txema Pascualen...
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar