Gertukoak
HERRIKO
EUSKADI IRRATIA | ANDONI LIZEAGA
Eskola jantokietan tokiko eta kalitatezko haragia izateko kanpaina abiatu du HERRIKO Iparraldeko ekoizleen sareak. 4000 ikasleri tokiko ekoizpenekin osatutako bazkari berezia eskaini diete.
HERRIKO
Informazio gehiago (1)
Gero eta ika-mika handiagoa dago haragiaren kontsumoarekin, batez ere eredu industrialean eta horri aurre egiteko prozesu osoa etxean eta behar bezala egitea erabaki zuten Iparraldeko sektoreko profesionalek duela sei urte. HERRIKO haragi saila sortu zuten orduan.
Kasik 300 ekoizle biltzen ditu gaur egun Herriko elkarteak eta urtean 200 tona haragi baino gehiako ekoizten dute. BERTAKOA katering enpresaren bidez banatu dute bazkari berezi hori, Baionako Etxepare lizeoan eta lurralde osoko beste ikastetxe askotan, 4.000 bazkari guztira. Xahalkiz eta barazkiez osatutako gaufre bat, lursagar egosiz lagundua eta txokolate eta masusta gorri moussea desertarako. Bordeleko LE PRINCE NOIR jatetxeko Vivier Durandek prestatu du menu berezi hori. Euskal Herriko Laborantza Ganberak lbabestu du ekimena.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/11/05
zidorrean 52:36
2024/11/05
Lizardiren Baratza 57:06
2024/11/05
Arratsean 53:02
2024/11/05
Mezularia 66:56
2024/11/05
Baipasa 176:10
2024/11/05
Arratsean 28:26
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa