Amarauna
SABEL TRAVEL
Itzair Alduntzin | EiTb Media
1992an Euskal Herrira etorri zen Guayaquil hiriko Sandraren herri eta kulturara gerturatu gara Ekuadorreko gastronomiaren bitartez.
Izkiera Cevichea, Ekuadorreko plater goxoa
"Amarauna" saioko Sabel Travel tartean gaur izkira-cevichea egin du Sandra Mosquerak. Ekuadorreko albisteak, kultura, hizkuntza eta gastronomiara gerturatzeko aitzakia ezinhobea izan da gaurkoan ere Sabel Travel tartea.
Izkira cevichea aurreneko plater freskoa da. Izikirak, tomatea, tipula, perrexila, limoia eta krispetekin egiten da. Osagarri guztiak ekarri eta zuzenean egin du Ekaudrren jai egunetako ohiko plater estimatua den hau.
Maitasunak ekarri zuen Sandra Oiartzun herrira eta gastronomiak eramanen zaituzte zuek Ekuadorrera.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/11/21
Faktoria 19:19
2024/11/21
Faktoria 24:32
2024/11/21
Kantu Kontari 54:30
2024/11/21
kultura.eus 27:28
2024/11/21
#-goizak_gaur_1400-# 31:20
2024/11/21
Kirol Legez 27:04
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa