Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

Barazki rubika
5:31
Osagaiak
  • Agar algak, poltsa bat
  • 3 azenario
  • Kuia zati bat
  • Erremolatxa bat
  • Zerba hostoak
  • txipiroi saltsa
  • Saltsa egiteko:
  • Baratxuri buru bat
  • oliba-olioa
  • Irin osoa
  • gatza
  • Tamaria
  • Egilea: Gorka Gereño

Bideoak (1)

Prestaketa

Lehenik eta behin garbitu barazki guztiak, zatitxoetan moztu eta uretan egosi. Barazkiak banaka egosi behar dira.

Egosita daudenean, barazki bakoitza turmixetik pasatu eta purea egin. Gero pureak egosten jarri eta agar agarra erantsi (barazki pure bakoitzeko koilarakadatxo bi).

Txipiroi saltsarekin berdin egin, egosi eta agar agarra erantsi.

Pure bakoitza molde batean sartu eta hozten utzi. Koloreak ondokoak izango dira:

-Beltza: txipiroi saltsa eta agar alga

-Laranja: irina, tipula, azenarioa eta kuia

-Gorria: irina, tipula, azenarioa eta erremolatxa

-Horia: irina, ura, olioa eta koloratzailea

-Berdea: irina, olioa eta zerba hostoak

Rubikaren oinarria izango den saltsa prestatu, baratxuri purea eginez.

Gainontzeko pureekin karratutxoak egin eta rubika muntatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena