Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Gonbidatuak: Maider Mendizabal eta Arantxa Orbegozo ('Nire Erronka 100 egunean')
NOLA EGIN?
-Albaka-hostoak zatitu eta tomate-saltsara erantsi
-Baratxuria xehetu
-Orea ebaki
-Gazta birrindua bota
-Orea bildu
-Gurina, perrexila eta baratxuria nahastu, eta, saltsa horrekin, oreak busti
-Gazta birrindu eta orea apaindu
-Labera sartu: 10-12 minutu, 200 gradutara
-Lazotxoak tomate-saltsa berezian (albaka-hostoak ditu) busti
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa