Errezetak azkenburukoak edo postreak

Hasteko, datilak hezurgabetuko ditugu eta jarraian, ur oso berotan beratzen jarriko ditugu 20 minutuz.
Segidan, irabiagailuan uretatik aterako ditugun datilak (ura ez bota), edari bejetala, banila esentzia edo estraktua eta gatz apur bat sartuko ditugu eta krema fin bat egiten den arte irabiatuko dugu. Nahi dugun konsistentzia lortzeko, datilen ura bota diezaiokegu.
Bukatzeko, kristalezko ontzi itxi batean hozkailuan gordeko dugu behar dugunerako.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar