Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Panamako katramilak
Osagaiak
  • Irina, 330 g
  • Ekilore-olioa, 100 ml
  • Moskatel ardoa, 100 ml
  • Azukrea
  • Ekilore-olioa, frijitzeko
Prestaketa

Ontzi sakon batean irina, olioa eta ardoa nahastuko ditugu, osagai guztiak ongi integratu arte.

Jarraian, oreari 15 minutuz egoten utziko diogu.

Ondoren, orea mahai gainera botako dugu eta arrabola baten laguntzarekin 5 cm-ko lodierako xafla bat lortu arte luzatuko dugu.

Segidan, zentimetro bateko lodierako tiratxoak egingo ditugu eta hauek metalezko zilindro batean inguratuko ditugu, kiribil forma emanez.

Zilindroak osatu ditugunean, olio ugaritan frijituko ditugu.

Bukatzeko, katramilak oliotatik atera, zilindrotik askatu eta azukrearekin hautseztatuko ditugu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena