Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Arroz esnea
Osagaiak
  • Behi esne osoa, 625 g
  • Kanela adar bat
  • Azukrea, 65 g
  • Arrautza gorringo pare bat
  • Kanela hautsa
Prestaketa

Esnea lapiko batean jarriko dugu, kanela adarrarekin lagunduta. Irakiten hasten denean, arroza gehitu eta ordu erdiz su motelean izango dugu, tarteka mugitzen dugun bitartean.

30 minutu pasa ondoren, kanela adarra atera eta azukrea gehituko diogu. Beste 15 minutu sutan izan ondoren, atera eta kanpoan dugunean, arrautza gorringo pare bate gehituko dizkiogu hagaxkarekin nahasi bitartean.

Katiluetan jarri eta epela dagoenean, kanela hautsez lagunduta zerbitzatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena