Errezetak azkenburukoak edo postreak
Ura olio koilarakada batekin irakiten jarriko dugu. Bitartean, irina eta gatza robotean sartuko ditugu, martxan jarri eta urak irakiten duenean, segituan botako diogu irinari. Gainerako olioa gehitu eta pinporta gabeko ore bat lortu arte izango dugu martxan.
Gozogile mauka batera pasa eta labeko paper gainean luzatuko ditugu ferra itxura emanez. Minutu batzuk bertan utzi zarakarra sortzeko eta jarraian olio berotan frijitu. Eginda daudenean, atera eta azukrea bota gainetik.
Txokolatea egiteko, lapiko batean esnea azukrearekin sutan jarri eta irakiten hasten denean, atera sutatik, txokolatea gehitu eta nahasi dena irabiagailu elektrikoarekin. Nahi bada, gurin pixka bat ere gehitu ahal zaio irabiatzean. Zerbitzatu txurroekin batera.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa