Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Susesak
Osagaiak
  • Hurrak, 500 g
  • Irina, 100 g
  • Esnea, 2 koilarakada
  • Arrautzaren zuringoak, 15
  • Glas azukrea, 250 g
  • Egilea: 'La cocina popular navarra' liburutik
Prestaketa

Labea 180 graduan berotzen ipini, goitik eta behetik. Erretilua labeko paperarekin estali.

Hurrak birrindu.

Hur birrinduak eta bahetutako irina nahasi eta esne apurrarekin busti.

Arrautza zuringoak glas azukrearekin harrotu.

Merenge eta irinaren nahaskia batu eta gozogintzako mahukaren laguntzarekin edo bi koilaratxoren laguntzarekin bolatxoak egin erretiluan, bata bestearen artean tartea utziz.

15-20 minutuz egosten utzi; adi egon.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena