Errezetak azkenburukoak edo postreak
Labea 180 graduan berotzen ipini, goitik eta behetik. Erretilua labeko paperarekin estali.
Hurrak birrindu.
Hur birrinduak eta bahetutako irina nahasi eta esne apurrarekin busti.
Arrautza zuringoak glas azukrearekin harrotu.
Merenge eta irinaren nahaskia batu eta gozogintzako mahukaren laguntzarekin edo bi koilaratxoren laguntzarekin bolatxoak egin erretiluan, bata bestearen artean tartea utziz.
15-20 minutuz egosten utzi; adi egon.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa