Errezetak azkenburukoak edo postreak
Gurina mikrouhin labean sartu eta pomada gorputza eman.
Jarraian, azukrea, gatza eta banilla gehitu eta hagaxka baten laguntzarekin dena landu. Arrautza gehitu eta ondoren zuringoak banan-banan hagaxkarekin dena ondo nahasten dugun bitartean. Bukatzeko irina gehitu eta gehiegi landu gabe ore uniforme bat lortu behar dugu.
Gozogile maukaren laguntzarekin, labeko paper gainean 8-10 cm-ko luzera izango duten gailetak egin eta 200 ºC-tan labean erre izkinak gorritu arte.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa