Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
Lehenik eta behin, egosi patatak eta azarioak.
Txino batean birrindu azenarioak eta patatak. Bol handi batean, nahastu arbendol irinarekin, azukrearekin, arto irin finduarekin eta bikarbonatoarekin.
Osagai guztiak ondo nahastu ondoren, eskuekin bolatxoak egin eta zanpatu gailetatxo forma emateko.
Labean sartu, 15 minutuz 180 graduta.
Gainetik, pinaziak, eztia edo marmelada bota.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa