Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Patata eta azenario gailetak
3:41
Osagaiak
  • Patata egosiak, 100 g
  • Azenario egosiak, 100 g
  • Arbendol irina, 100 g
  • Azukre beltza, 100 g
  • Arto irin findua, 50 g
  • Bikarbonato pixka bat
Prestaketa

Lehenik eta behin, egosi patatak eta azarioak.

Txino batean birrindu azenarioak eta patatak. Bol handi batean, nahastu arbendol irinarekin, azukrearekin, arto irin finduarekin eta bikarbonatoarekin.

Osagai guztiak ondo nahastu ondoren, eskuekin bolatxoak egin eta zanpatu gailetatxo forma emateko.

Labean sartu, 15 minutuz 180 graduta.

Gainetik, pinaziak, eztia edo marmelada bota.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena