Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Tiramisua
26:25
Osagaiak
  • --Irina
  • --Bizkotxoa
  • --Baileys
  • --Kafea
  • --Azukrea
  • --Arrautzak
  • --Mascarpone gazta
  • --Kakao hautsa

Bideoak (1)

Prestaketa

Gonbidatua: Horacio Chacin gozogilea

NOLA EGIN?

- Zuringoak gorringoetatik banatu.

- Zuringoak harrotu eta hozkailuan sartu.

- Gorringoak eta azukrea nahastu eta irabiatu.

- Kafea eta baileys-a nahastu.

- Bizkotxoa, kafea eta baileys-arekin busti.

- Gorringo eta azukre nahasketari mascarpone gazta gehitu eta irabiatu.

- Zuringo harrotua nahasketarekin nahastu, behetik gora.

- Manga batean sartu nahasketa eta bizkotxoaren barnean jarri, kafe hotzaren gainetik.

- Ondoren, beste bizkotxo kapa bat jarri eta berriro prozesu bera: lehenengo kafea eta baileys-arekin busti eta ondoren nahasketa.

- Hozkailuan eduki egun batez.

- Amaitzeko, kakaoa gainetik bota.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena