Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Marrubi konfiturako tarta, krema ingelesarekin
43:14
Osagaiak
  • --Marrubiak
  • --Laranja
  • --Brise pasta
  • --Esnea
  • --Arrautzak
  • --Banilla
  • --Limoi azala
  • --Kanela
  • Egilea: Horacio Chacin
Prestaketa

Gonbidatua: Horacio Chacin gozogilea.

NOLA EGIN?

- Marrubiak beratzen utzi, laranja zukua, laranja azala eta kanelarekin 12 orduz gutxi gora behera.

- Marrubiei zukua kendu eta lapiko txiki batean berotzen jarri.

- Azukrea gehitu eta ondo nahastu.

Krema ingelesa egiteko:

- Esnea berotzen jarri.

- Banillari mamia atera eta esneari gehitu.

- Limoi azala ere esneari gehitu.

- Arrautzari gorringoak atera.

- Azukrea gehitu eta ondo nahastu.

- Esne beroa pixkanaka arrautzei gehitu eta nahastu.

- Berriro ere lapikora gehitu eta berotu 80 gradura.

- Krema iragazi eta hozkailuan utzi ordubetez.

- Brise pasta zabaldu eta moldean jarri.

- Marrubi konfitura krema ingelesarekin nahastu eta moldean jarri.

- Beste orea zabaldu, tiretan zatitu eta gainetik jarri.

- Labea berotzen jarri 180 gradutan.

- Arrautza irabiatu eta brotxa batekin gainetik zabaldu.

- Laberatu 180 gradutan, ordubetez.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena