Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
Gonbidatuak: Jimmy Brosa eta Jon Aizpurua, Gautena, autismoaren elkarteko kideak.
NOLA EGIN?
- Labeko erretilu batean sagarrak jarri.
- Sagardo zorrotada eta azukrea gaineratu eta labera sartu.
- Sagarrak erreta daudenean, azala kendu eta sardexka batekin txikitu.
- Enpanada oreak nahasketarekin bete.
- Labera sartu 10 minutuz 200 gradutan.
- Ondoren, glass azukrea gaineratu.
- Gehigarri bezala, esne-gaina erantsi.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa