Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Sagar erre opilak
10:48
Osagaiak
  • --Errege sagar pare bat
  • --Sagardoa, zorrotada bat
  • --Azukrea
  • --Enpanada orea
  • --Esne-gaina, 250 ml
  • --Glass azukrea, 25 g

Bideoak (1)

Prestaketa

Gonbidatuak: Jimmy Brosa eta Jon Aizpurua, Gautena, autismoaren elkarteko kideak.

NOLA EGIN?

- Labeko erretilu batean sagarrak jarri.

- Sagardo zorrotada eta azukrea gaineratu eta labera sartu.

- Sagarrak erreta daudenean, azala kendu eta sardexka batekin txikitu.

- Enpanada oreak nahasketarekin bete.

- Labera sartu 10 minutuz 200 gradutan.

- Ondoren, glass azukrea gaineratu.

- Gehigarri bezala, esne-gaina erantsi.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena