Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Gabonetako sagar konpota
15:13
Osagaiak
  • --Ura, 1 l
  • --Ardo beltza, 500 ml
  • --Kanela zotz bat
  • --Azukrea, 175 g
  • --Aranpasak, 125 g
  • --Pikupasak, 125 g
  • --Orejoiak, 125 g
  • --Errege-sagarrak, 500 g

Bideoak (1)

Prestaketa

Gonbidatua: Jabier Agirre, Txoriene saioko mediku kolaboratzailea.

NOLA EGIN?

- Kazola batean, ura eta ardo beltza jarri.

- Kanela-zotza eta azukrea erantsi eta egosten jarri.

- Pikupasak, aranpasak eta orejoiak gehitu eta egosten utzi ordu erdiz gutxi gorabehera.

- Errege-sagarrak zatitu eta kazolara gehitu.

- Sutan egosten utzi eta zerbitzatzeko prest!

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena