Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
Gonbidatua: Jabier Agirre, Txoriene saioko mediku kolaboratzailea.
NOLA EGIN?
- Kazola batean, ura eta ardo beltza jarri.
- Kanela-zotza eta azukrea erantsi eta egosten jarri.
- Pikupasak, aranpasak eta orejoiak gehitu eta egosten utzi ordu erdiz gutxi gorabehera.
- Errege-sagarrak zatitu eta kazolara gehitu.
- Sutan egosten utzi eta zerbitzatzeko prest!
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa