Pintxoen errezetak | EITB Pintxo Pote

Pintxo Pote

Miniaturak

Bisigua
5:24
Osagaiak
  • - Bisigua, 1 kg
  • - Estra oliba-olio birjina, 6 koilarakada
  • - 3 baratxuri-ale
  • - Kaiena bat
  • - Ardo zuri-ozpina, 2 koilarakada
  • Egilea: Bodegon Joxe Mari, Orio
Prestaketa

Bisigua parrillan egingo dugu; 20 minutuz gutxi gora behera, suaren intentsitatearen arabera. Bost minuturo buelta emango diogu, hiru buelta guztira.

Behin erreta, kontu handiarekin ireki, garbitu, hezurrak kendu, eta olio errea gainetik bota.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa