Azkeburukoak edo postreak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB

Joseba Arguiñano Sukalerrian

Azkenburukoak

Carrot cake (Sweet Roma)
Osagaiak
  • Azenario zurituak, 320 g
  • Sagar zurituak, 50 g
  • Okaranpasak, 50 g
  • Intxaurrak, 50 g
  • Olioa, 280 g
  • Azukrea, 200 g
  • 3 arrautza
  • Irina, 350 g
  • Kanela, 2 koilarakada txiki
  • Bikarbonatoa, 2 koilarakada txiki
  • Gazta, 120 g
  • Gurina, 60 g
  • Azkukre hautsa, 300 g
Prestaketa

Lehenengo azenarioak eta sagarrak garbitu, zuritu eta txikitu. Okaranpasak eta intxaurrak ere txikitu. Geroko gorde. 

Irabiagailuan olioa eta azukrea prestatu. Biak ondo nahastuta daudenean, arrautzak gehitu. 

Beste katilu garbi batean irina bahetu eta nahasketa lehor honi kanela eta bikarbonatoa gehitu. 

Irabiagailuaren nahasketari irina gehitu eta dena ondo nahastuta dagoenean, azenarioa, sagarra, okaranpasak eta intxaurrak bertara bota. 

Nahasketa molde batera bota eta labera sartu. Gure kasuan 170 ºC-tan 30 minutuz, gutxi gorabehera. 

Frostinga egiteko, irabiagailuan gazta, gurina eta azukre hautsa nahastu, abiadura altuan 5 bat minutuz. 

Bizkotxoa hozten denean, frostinga gainetik jarri, apaintzeko. 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena