Azkeburukoak edo postreak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB

Joseba Arguiñano Sukalerrian

Azkenburukoak

Sweet Luluren ''buttercream tarta''
Osagaiak
  • -Txokolatezko bizkotxoa:
  • Txokolatea, 300 g
  • Esnea, 200 ml
  • Azukrea, 180 g
  • 4 arrautza
  • Oliba-olioa, 100 ml
  • Irina, 200 g
  • Legamia, zorro bat
  • Gatz pixka bat
  • -Betegarria eta estaldura: Suitzar merengea gurinarekin
  • Arrautza-zuringo pasteurizatuak, 280 ml
  • Azukrea, 400 g
  • Gurina, 500 g
Prestaketa

Txokolatezko bizkotxoa egiteko:

Txokolate guztia bol batean jarriko dugu eta esnearekin urtzen joango gara pixkanaka-pixkanaka, dena bat egin arte. Dena ondo nahastu denean, azukrea eta olioa gehituko ditugu. Ondoren arrautzak banan-banan botako ditugu eta dena ondo nahastuko dugu. Azkenik irina, legamia zorroa eta gatz pixka bat botako dugu.

 

Suitzar merengea gurinarekin:

Tartaren betegarria eta kanpoko estaldura egiteko suitzar merengea gurinarekin erabiliko dugu. Lehenengo eta behin azukrea eta zuringo pasteurizatuak Maria bainutan egosiko ditugu, merengea lortu arte. Ondoren gurina batuko diogu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena