Azkeburukoak edo postreak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Txokolatezko bizkotxoa egiteko:
Txokolate guztia bol batean jarriko dugu eta esnearekin urtzen joango gara pixkanaka-pixkanaka, dena bat egin arte. Dena ondo nahastu denean, azukrea eta olioa gehituko ditugu. Ondoren arrautzak banan-banan botako ditugu eta dena ondo nahastuko dugu. Azkenik irina, legamia zorroa eta gatz pixka bat botako dugu.
Suitzar merengea gurinarekin:
Tartaren betegarria eta kanpoko estaldura egiteko suitzar merengea gurinarekin erabiliko dugu. Lehenengo eta behin azukrea eta zuringo pasteurizatuak Maria bainutan egosiko ditugu, merengea lortu arte. Ondoren gurina batuko diogu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa