Azkeburukoak edo postreak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Pikuak ronetan beratu. Bitartean, arrautza zuringoak harrotu, elur puntua lortu arte. Pikuak birrindu, eta zuringoekin nahasi, poliki-poliki. Esne-gaina azukre beltzarekin harrotu, eta pikuei gehitu. Poliki-poliki nahasi ta integratu. Jarri potoetan, karamelua azpian jarrita, eta izoztu.
Txokolatea laranja lurrinarekin egiteko:
Lapiko batean txokolatea urtu, laranja zukuarekin batera, eta laranja azal birrindua gehitu.
Zerbitzatzeko garaian, txokolatea jarri oinarrian, biskuita gainean, eta marrubi edo arbendol txikituekin apaindu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa