Errezeta bitxiak eta erreportajeak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Bideoak
Jon Jauregi Gasteizko Gamarra Ostalaritza Eskolako irakasleak zartagin, marmita, presiozko-eltze, kazola, kazo, paella eta lapiko desberdinen erabilerak azaldu dizkigu. Bestalde, bertako ikasleen eguneroko lanaz ere aritu zaigu.
Tipula gorriak batu ditugu Hernaniko Karabeleko ekonekazaritza...
Maritxu Amenabarro, 'Ez nago bakarrik' liburuaz: ''Erraminta...
Bikotearekin, lagunekin zein senideekin inguru paregabean...
Kafe-dastaketak eta hainbat tailer eta ikastaro eskaintzen...
Amaia Garciaren 'Lilipa Handmade' markako jantzi esklusiboak...
Tipula gorriak batu ditugu Hernaniko Karabeleko ekonekazaritza...
Maritxu Amenabarro, 'Ez nago bakarrik' liburuaz: ''Erraminta...
Bikotearekin, lagunekin zein senideekin inguru paregabean...
Kafe-dastaketak eta hainbat tailer eta ikastaro eskaintzen...
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa