Errezeta bitxiak eta erreportajeak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB

Bideoak


Aurreko jabearen omenez jarri zioten La Juanita izena jatetxeari, Unai Gabellanes sukaldariak azaldu digunez. Sukaldaritza tradizionala lantzen dute, batik bat. Erreboiloa eta pantxinetarekin batera, parrilan prestatu dizkigun orburuak dira jakirik arrakastatsuenak.
Txistorra eta sagar sakutxoak prestatu dizkigute Piperbeltz...
Aho-osasunaren eta kirol errendimenduaren arteko harreman...
Txistorra eta sagar sakutxoak prestatu dizkigute Piperbeltz...
Aho-osasunaren eta kirol errendimenduaren arteko harreman...
Nola diseinatzen dute musika taldeen biretako agertokietan...
San Agustin kulturgunea, kultura eta ostalaritza uztartzen...
Etxean ogi on bat kontserbatzeko aholkuak Txema Pascualen...
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar