Errezeta bitxiak eta erreportajeak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB

Bideoak


Bilboko Gorde tabernan atera duten pintxo berria aurkeztu digu Aketza Portillok: Pikantoia. Lagun mexikar batek ekarpena izan dute jaki min berria sortzeko, eta txerrikia, tipula, ahuakatearekin egindako laktonesa eta saltsa pikantea daramatza.
Txistorra eta sagar sakutxoak prestatu dizkigute Piperbeltz...
Aho-osasunaren eta kirol errendimenduaren arteko harreman...
Txistorra eta sagar sakutxoak prestatu dizkigute Piperbeltz...
Aho-osasunaren eta kirol errendimenduaren arteko harreman...
Nola diseinatzen dute musika taldeen biretako agertokietan...
San Agustin kulturgunea, kultura eta ostalaritza uztartzen...
Etxean ogi on bat kontserbatzeko aholkuak Txema Pascualen...
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar