Errezeta bitxiak eta erreportajeak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB

Bideoak


Ba al zenekien kakaoaren fruitua enborrean ateratzen dela? Oñatiko Txokolateixian, txokolatearen interpretazioa zentroan, Amaia Diaz de Monasteriok kakaoaren ezaugarriez eta txokolate mota ezberdinez hitz egin digu.
Txistorra eta sagar sakutxoak prestatu dizkigute Piperbeltz...
Aho-osasunaren eta kirol errendimenduaren arteko harreman...
Txistorra eta sagar sakutxoak prestatu dizkigute Piperbeltz...
Aho-osasunaren eta kirol errendimenduaren arteko harreman...
Nola diseinatzen dute musika taldeen biretako agertokietan...
San Agustin kulturgunea, kultura eta ostalaritza uztartzen...
Etxean ogi on bat kontserbatzeko aholkuak Txema Pascualen...
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar