Errezeta bitxiak eta erreportajeak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Bideoak
Nut Garcíak azaldu digunez, 5 urte daramatzate Andoni Luis Aduriz eta bere taldeak Donostiako Topa Sukalderian. 0tik prestatzen dituzte platerak Topan, hau da, ez dira ez plater euskaldunak ez latino-amerikarrak, Jatetxe latino-amerikar euskalduna baita. Oraingoan, antxoen tiraditoa dastatu dugu.
Tipula gorriak batu ditugu Hernaniko Karabeleko ekonekazaritza...
Maritxu Amenabarro, 'Ez nago bakarrik' liburuaz: ''Erraminta...
Gernikako piperrak nekazaritza eredu ekologikoan ekoizten...
Bikotearekin, lagunekin zein senideekin inguru paregabean...
Lehiaketa gastronomikoei buruz ikasten, Jon Peli Hormaetxerekin
Reese's txokolatina estatubatuarrari omenaldia, Galdakaoko...
Amaia Garciaren 'Lilipa Handmade' markako jantzi esklusiboak...
Tipula gorriak batu ditugu Hernaniko Karabeleko ekonekazaritza...
Maritxu Amenabarro, 'Ez nago bakarrik' liburuaz: ''Erraminta...
Gernikako piperrak nekazaritza eredu ekologikoan ekoizten...
Bikotearekin, lagunekin zein senideekin inguru paregabean...
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa