Ekoizleen aurkezpenak eta lehiaketa gastronomikoaren unerik onenak | Altxa Txapela EITB Media
Bideoak
Orain dela hamar urte hasi zen gazta elaboratzen Aitor Urien abadiñarra, txikitatik sentitu da, ordea, artzaina. Gazta egiteko bokazioarekin jarraitzen duen etxeko laugarren belaunaldia da.
Tentsio unea sortu da lehiakideen puntuaketak ezagutzerakoan
Jon Lezama: ''Leartibai ondarea marmelada gure baserrietako...
Karabeleko gaixotasun mentalak jasaten dituzten pertsonei...
Gorka Irazabal: ''Hazten jarraitu nahi dugu gure produktu...
Baratzeko produktuen ekoizleak, igandeko ''Altxa Txapela''...
Tentsio unea sortu da lehiakideen puntuaketak ezagutzerakoan
Jon Lezama: ''Leartibai ondarea marmelada gure baserrietako...
Umore onak iraun ote du txapelak altxatzen hasi direnean?...
Karabeleko gaixotasun mentalak jasaten dituzten pertsonei...
Gorka Irazabal: ''Hazten jarraitu nahi dugu gure produktu...
Baratzeko produktuen ekoizleak, igandeko ''Altxa Txapela''...
Mari Karmen Iradi: ''Asko gustatzen zait lehia, hirugarren...
Arrautzak protagonista, nola aritu ote dira parte-hartzaileak...
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa