17:11

Irlandaren aurka

Griezmannen bi golek sartu dute Frantzia final-laurdenetan

Robbie Bradyk aurretik jarri du Irlanda, penaltiz, partidako bigarren minutuan, baina frantziarrek hiru minututan irauli dute emaitza.

• Payetek musu eman dio Griezmann golegilearen oinetakoari. Argazkia: Efe.

Payetek musu eman dio Griezmann golegilearen oinetakoari. Argazkia: Efe.

Antoine Griezmann Atletico Madril taldeko aurrelariak sartu du Frantziako selekzioa final-laurdenetan. Realeko jokalari ohiak bere taldearen bi golak egin ditu Irlandaren aurka lortutako garaipenean (2-1).

Robbie Bradyk aurretik jarri du Irlanda, penaltiz, partidako bigarren minutuan, baina frantziarrek hiru minututan irauli dute emaitza; Griezmannek 58. eta 61. minutuetan egin ditu golak.

Shane Brady kaleratzea ere eragin du Griezmannek, 66. minutuan, eta horrek bidea asko erraztu dio Frantziari. Deschampsek entrenatzen duen taldeak Ingalaterra eta Islandiaren arteko neurketako irabazlearen aurka neurtuko ditu indarrak final-laurdenetan.

2-. FRANTZIA: Lloris; Sagna, Rami, Koscielny, Evra; Pogba, Kanté (Coman, 46. min; Sissoko, 93. min), Matuidi; Griezmann, Payet eta Giroud (Gignac, 74. min).

1-. IRLANDA: Randolph; Coleman, Duffy, Keogh, Ward; McCarthy (Hoolahan, 72. min), Hendrick; Brady, McClean (O'Shea, 69. min); Murphy (Walters, 66. min); eta Long.

GOLAK: 0-1, 2. min, Brady (penaltiz). 1-1, 58. min, Griezmann 2-1, 61. min, Griezmann.

09 11:25 - 12:00 ''HELMUGA'' saioa
    05 12:00 - 14:00 PALA | Emakumezkoen Larruzko Pilotako VI Bizkaia Paleta Txapelketa (Finala): Irazustabarrena-Galdos vs N. Martin-Gorostiaga
    05 12:45 - 18:00 TXIRRINDULARITZA | Italiako Giroa: Bigarren etapa
    05 17:15 - 20:00 PILOTA | Buruz Buruko Txapelketa: Elordi vs Ezkurdia
    06 23:15 - 00:15 AREA TXIKIA | Eibar vs Amorebieta partidako laburpena