'Km0' filosofian oinarritutako gastronomia saioa | Txoriene EITB
Txoriene
Sukaldaritza
A. A.
EiTB
Pili Manterolarekin batera, Deban duen jatetxeko platerik berezienak prestatu dizkigu ETB1eko saioan.
Xabier Osa, Debako Urgain jatetxekoa, 'Txoriene'n
Informazio gehiago (2)
Debako Urgain jatetxeko Xabier Osa sukaldaria izan du gonbidatu Pili Manterolak 'Txoriene' gastro-talk saioan. Bi plater prestatu ditu saio bakoitzean, Debako bere jatetxean dastatu daitezkeen platerak hain zuzen ere.
Debako erdigunean, Hondartza kalean, dago Xabier Osak nagusi duen Urgain jatetxea. Itsasoko produktuak dira bertako berezitasunetako bat eta gustu handiz prestatzen dituzte itsaskabra edota Debako bertako txipiroiak. Horrez gainera, garaian garaiko mailarik oneneko produktuekin lan egiten dute.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa