Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

Kering tempeh
Osagaiak
  • Tempeh, 250 g
  • Tamarindo krema, koilarakada bat
  • Panela azukrea, 2 koilarakada
  • 2 tipulatx (xehe-xehe zatituta)
  • 2 baratxuri (xehe-xehe zatituta)
  • Piperrauts gorria, koilaratxo bat
  • Kakahuete txigortuak, 100 g
  • Tamaria
  • Oliba-olioa
Prestaketa

Tempeha tiratxo txikitan ebakiz hasiko gara, hirugihar tiratxoak bailiran.

Jarraian, zartagin batean olio berotan tempeh tiratxoak frijituko ditugu, kurruxkari gelditzen diren arte. Segidan, sukaldeko paperaren gainera aterako ditugu, gehiegizko olioa xurgatzeko.

Wok erako zartagin batean olio apur batekin tipulatxa eta baratxuria gorritzen jarriko ditugu. Gorritzen direnean, azukrea, tamarindo krema, piperrauts gorria eta tamaria gehituko ditugu zartaginera. Saltsa lurruntzen doan heinean, kakahueteak erantsiko ditugu bertara eta amaitzeko, tempeh tiratxoak. Guztiari buelta batzuk eman eta kurruskari dagoenean, sua itzali eta zerbitzatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena